2024.06.12.

Botrányba keveredett Áder – a DK megint leleplezte a Fidesz képmutatását

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Az RTL.hu tudta meg, hogy a köztársasági elnök tavaly 1,8 millió forintot költött egy helikopteres útra Sátoraljaújhely-Kassa úti céllal.

Egy közjogi méltóság esetében persze előfordulhat olyan helyzet, hogy  indokolt a légi közlekedés, a szóban forgó eseményre azonban Zuzana Caputova szlovák köztársasági elnök is menetrend szerinti járattal érkezett, tehát ez egy előre leegyeztetett, tervezhető program volt, és a Köztársasági Elnöki Hivatal sem tudta megindokolni, miért volt erre szükség.

A Demokratikus Koalíció azonnali magyarázatot vár a kormánytól: miért érezte úgy a köztársasági elnök, hogy hivatali idejében, közpénzől hódolhat a fideszes luxuselit egyik kedvenc hobbijának, a helikopterezésnek?

Miért kellett a magyar adófizetőknek közel kétmillió forintot kifizetniük azért, hogy Áder János egy egyszerű szombati napon is végezze a munkáját?

Mennyiben tartják összeegyeztethetőnek a helikopteres luxusutat az Áder által sokszor hangoztatott klímavédelemmel?

Miért derül ki havonta egy fideszesről, hogy magánrepülőn, helikopteren vagy luxusjachton múlatja az időt?

A DK szerint április harmadikán véget vethetünk a fideszes kiváltságosok rongyrázásának, ehhez le kell váltanunk az Orbán-kormányt.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük