2024.04.22.

Ez a fideszesek szintje: ablakból locsolta a tiltakozó diákokat a férfi Miskolcon (+video)

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Tüntetésbe fordult megmozdulást tartottak hétfő reggel Miskolcon, ahol is a diákok a Hermann Ottó Gimnáziumtól a tankerület központhoz sétáltak át békésen, tömegesen.

Az egyik házból egy bátor, zászlós férfi úgy érezte, mindenképp tennie kell valamit a veszélyes, önálló véleményt megfogalmazó és és érte kiálló fiatalok ellen, így vízzel kezdte őket locsolni a harmadikról.

Az esetről Sebe-Gazdig Judit, miskolci DK-s politikus tette közzé az alábbi felvételt:

A politikus így kommentálta az estet a Facebookon:

„A mai nap szégyene! Aki a gyerekeket a Széchenyi utca 36. számból vízzel locsolja, miközben a saját jövőjükért és tanáraikért harcolnak! Orbán miatt van ilyen mértékű gyűlölet az emberekben. Ameddig Orbán marad, addig a gyűlölet is marad. Mennie kell!!!

Mi miskolciak mindig kiállunk egymásért! Ez, ami ma történt elfogadhatatlan és megbotránkoztató, ezért feljelentést teszek. A miskolci diákok becsületét senki semmilyen formában nem sértheti meg! Nem engedem, hogy megfélemlítsék őket! Kiállok mellettük és megteszem a szükséges jogi lépéseket!”

Még jó, hogy ezen a szeptemberi reggelen meleg volt.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük