2024.06.12.

Bevitt egy gyomrost Orbánnak Brüsszel

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Nem nézi már el az Európai Unió, ahogy Orbánék számolatlanul lopják az EU-s pénzt a pártállami oligarchákon keresztül: a pénzcsapok elzárása csak a nyitány volt, most azt készülnek nagy nyilvánosság előtt hitelesíteni, hogy Magyarországon a politikai kapcsolatokkal rendelkező oligarcha-hálózatok képesek voltak elfoglalni a nemzeti médiapiacot, s evvel beavatkozni a demokratikus működésbe.

Szigorúbb fellépést és ellenőrzést sürgetnek a jelentéstervezetben, amiről csütörtökön szavazott az Európai Parlament szakbizottsága – írja az rtl.hu.

Ha elfogadja ezt a jelentést a Európai Parlament, nemzetközi színtéren is nyilvánosan deklarálásra kerül, hogy Orbán zsebében vannak a NER arisztokraták, akik politikai propagandára, tömegmanipulációra használják a túlnyomó részt kezükben lévő médiapiacot a Zsebnapóleon parancsára. Innen pedig nincs megállás, a demokráciát manipuláló politikának nincs helye az EU-ban – súlyos szankciók jöhetnek az Orbán-rezsimmel szemben.

 


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük