2024.07.23.

Újabb választási csalás – ilyen csak a NER-ben van

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Jámbor András, az ellenzéki összefogás jelöltje Józsefvárosban és Ferencvárosban hozta nyilvánosságra az alábbiakat:
❗Több mint 40 halott is aláírt Gattyán pártjának Józsefvárosban! De 3 kamujelölt indulását így is sikerült megakadályozni!
6 jelölt maradt a 9 ajánlást leadóból Józsefvárosban és Ferencvárosban a budapesti 6-os körzetben.
? Négy létező támogatottságú induló mellett, még Gődényék pártja marad bent, amelynek helyi jelöltje, saját maga írta alá, hogy saját maga gyűjtött 14 aláírást halottaktól. Olyantól is gyűjtött aláírást, aki 1999-ben halt meg. Biztos nem csaló az úr!
 502 aláírással egyelőre nyilvántartásba vették Gattyán helyi jelöltjét is, aki saját Facebook-oldalán Trump és Orbán posztjait osztotta meg. Nála fellebezni fogunk. Ő egyébként több mint 40 halott aláírását adta le, ami tudtommal országos rekord. Úgy tűnik, Józsefvárosban a Gattyán-párt új értelmet ad a digitalizációnak.
? Külön érdekesség, hogy minden kamupártnál a Fidesz helyi választási bizottsági jelöltje küzdött azért, hogy megpróbálja elérni az induláshoz szükséges 500-as aláírásszámot.
Szerintem mindenkinek egyértelmű az összefüggés.
A verseny pedig továbbra is egyértelmű. A Fidesz jelöltje körülbelül 1800 én 2000 ajánlást adtam le az első napon. Ez a küzdelem ebben a választókerületben köztünk fog eldőlni. A kutatások szerint pedig szorosan, pár százalékponttal az én javamra.
Én mindenkitől azt kérem, ne vesztegesse a szavazatát kamu jelöltekre, hanem szavazzon a kormányváltásra, az Egységben Magyarországért jelöltjeire és listájára!”
Mi ez, ha nem egyértelmű, 100%-ig biztos választási csalás?! Korábbi ívek lemásolása, visszaélés személyes adatokkal, a demokratikus rendbe való beavatkozás. És mindezt a FIDESZ választási törvénye hozta létre és működteti már egy évtizede!
Hab a tortán, hogy a poszt alatt megjelentek a kutyapárt aktivistái- akiknek támogatására a Fidesz buzdította – és a választási csalás témájára nem reagáltak, de a Kutyapárt támogatására buzdítanak.

Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük