2024.07.24.

Orosz zászló leng az MTVA-nál

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A DK vezető politikusa, Varjú László és a DEL fiataljai orosz zászlót tűztek az MTVA épülete elé, mivel a magyar királyi tévé tudósításai egyértelműen az orosz állami tévé propagandáját veszik át. Ahogy ők fogalmaztak: a Kunigunda úti épület már rég nem magyar közmédiaként, hanem az orosz propaganda európai központjaként működik.

Az országgyűlési képviselő arra emlékeztetett: a közmédia az orosz propagandából átvett ukrajnai hadművelet kifejezést használta orosz agresszió helyett, majd arról tudósított: a megtámadott Ukrajna felelőtlen, amiért harcol a szabadságáért. A közmédiában az is elhangozhatott, hogy az ukrán polgárok felfegyverzése hitleri megoldás, és Oroszország csak azért szállja meg Ukrajnát, hogy az országnak végre egy független kormánya legyen, sőt, az MTVA szerint a hazáját védő ukrán elnök, Zelenszkij a felelős azért, hogy lángokban áll az ország. A DK képviselője úgy fogalmazott: amit a közmédia az elmúlt egy hétben művelt, azt a Kremlben sem írhatták volna meg szebben – mondjuk valószínűleg pontosan ott írták meg. Varju hozzátette: a magyar állami média minden perc adásidejében elárulja Magyarországot, Európát és minden szövetségesünket, amikor az orosz propagandát terjeszti, ezért tűzték ki az orosz zászlót az épület elé, hogy világossá váljon: az MTVA már rég nem közmédiaként, hanem az orosz propaganda európai központjaként működik. – írta közleményében a DK Sajtóiroda.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük