2024.04.22.

Megpróbált a Fidesz Hadházy alá rúgni, de jó nagy pofára esés lett a vége

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Hadházy Ákost nagyon utálják a Fideszben, a fideszes Budai Gyula mindent megtesz, hogy megnehezítse az életét, nem sok sikerrel. A közpénzmutyi-leleplező Hadházy így számol be a legutóbbi esetről:

Örüljünk együtt, Budai „Elszámolóbiztos” Gyula tizenkét év után először „hatalmas” sikert ért e! Igaz, valószínűleg csak átmenetileg.
Beazonosította ugyanis az országra leselkedő legnagyobb, rendszerszintű veszély: azt, hogy én a tulajdonomban álló rendelőben néha megnézek egy röntgenfelvételt, néha-néha helyettesítek és az elmúlt években – ezt már leírni is szörnyű – megcsináltam egy-két műtétet. Sőt, a vállalkozásomban működő állatorvosi rendelő kiadott egy év alatt 100 útlevelet is! Budai nem késlekedett, cselekedett és feljelentett az Állatorvosi Kamaránál.
A Kamara elsőfokú etikai bizottsága egyoldalas határozatban rövid úton leoltotta Budait, megindokolva, hogy semmilyen etikátlan, szabálytalan dolgot nem csináltam. Budai azonban egy bulldog szívósságával fellebbezett. Ez egy kis szakma, az állatorvosok ismerik egymást és így az országos etikai bizottság személyi összetételét, a tagok politikai meggyőződését ismerve nem is volt kétségem, hogy érhet el sikereket.
A nagy Elszámoltató öröme azért nem lehet teljes. A másodfokú bizottság is megállapította ugyanis, hogy SEMMIKÉPPEN NEM SÉRTETTEM MEG SEM AZ ÁLLATOK, SEM AZ ÁLLATTARTÓK ÉRDEKEIT, MAGÁRA AZ ÁLLATORVOSI TEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ KONKRÉT SZABÁLYOK SEM SÉRÜLTEK ÉS AZ ÁLLATORVOSI KAR ÉRDEKEINEK – vélt – SÉRELME SEM GYAKORLATI. Majd 13 oldalas(!) nyakatekert jogi érvelgetés után, kompetenciáját, hatáskörét bőven meghaladva azért 600 ezer forintra(!) megbüntetett, mert szerintük szégyent hoztam az állatorvosi karra ? (Még egyszer: közben többször elismeri, hogy semmilyen kamarai előírást nem sértettem meg.)
Természetesen a bíróságon fogom megtámadni a határozatot akkor is, ha tudom, hogy ennek az egésznek egyedül az a jelentősége, hogy kb. egy napig a propagandamédia azt harsogja, hogy engem mennyire elítélt a Kamara. A hírverést mindenesetre köszönöm nekik, amióta kitalálták ezt a heccet, érezhetően megnőtt a rendelő forgalma akkor is, ha nem én dolgozom benne. Többször elmondtam már, fontos nekem ez a hátország akkor is, ha jelenleg nem dolgozom ott. De szeretem a hivatásomat, feltölt energiával, ha néha ránézhetek egy esetre.

Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük