2024.04.22.

Klára bebizonyította: hazudik a Fidesz a 300 milliós uniós támogatásról

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Orbán Viktor tegnap sajtófőnökén keresztül azt hazudta az országnak, hogy az EU az ő közbenjárásukra elkezdett pénzt küldeni Magyarországnak. Az Európai Unió fejlesztési alapjaiból nekünk járó több ezer milliárdnyi támogatást azonban az ország továbbra sem kapja meg, mert az Orbán-kormány úgyis ellopná. Ezért fagyasztották be a hazánknak járó uniós forrásokat, azóta pedig semmilyen változás nem történt és nem is fog, amíg Orbán a miniszterelnök. Az a 300 millió euró, amivel a kormány most büszkélkedni próbál, nem Orbánnak és nem is Magyarországnak érkezik, hanem az ukrán menekülteknek, hogy segíthessünk a háború áldozatainak, akiknek élelmiszerre, gyógyszerre, szállásra van szükségük.

A DK szerint az egyetlen esély, hogy visszaszerezzük a hazánknak járó uniós támogatásokat, ha április 3-án leváltjuk az Orbán-kormányt. Az egységes ellenzék legfontosabb ígérete, hogy vissza fogja állítani a jogállamot, mert így újra meg fognak indulni Magyarország felé az uniós támogatások. Jól felfogott közös érdekünk, hogy április 3-án egyszer és mindenkorra leváltsuk a Fideszt. Jövő vasárnap ehhez mindenkire szükség van!


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük