2024.04.22.

Eutanáziára készül a francia filmcsillag

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A világsztárok is megöregednek, és pontosan ugyanazok a bajaik az öregkorral. Betegségek, a társuk elvesztése, minden egyre nehezebb.

Alain Delon 86 éves. Nem rég vesztette el feleségét hasnyálmirigyrákban, és átesett egy stroke-on is, amiből nem tudott teljesen felépülni. Már egy évvel ezelőtt is beszélt róla, hogy foglalkoztatja az eutanázia: Svájcban élek, ahol az eutanázia lehetséges, és úgy gondolom, hogy ez a leglogikusabb és legtermészetesebb dolog a világon. „Egy bizonyos kor után, adott pillanatban jogunk van nyugalomban elhúzni innét a fenébe, anélkül, hogy át kéne esnünk a kórházi kezeléseken, az injekciókon és a gépeken […] ”

Utolsó napjára fia, Anthony Delon fogja elkísérni.

Alain Delon tehát most a halálra készül, de már nem egy forgatás szünetében. Nem csak családjától, az egész világtól búcsúzik, lezár magában egy hosszú és fényes életet. Nemsokára együtt ücsörögnek a felhőkön régi barátjával, Jean-Paul Belmondoval.

 


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük