2024.06.12.

– Nem szeretem az emberkísérleteket – mondta Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban, de ő persze a bevándorlásra gondolt.

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A Mi Hazánk szerint ebben a kérdésben is zéró toleranciára lenne szükség, és a legális bevándorlókat, igénytelen vendégmunkásokat sem kellene beengednie a kormánynak az országba, ám ugyanebben az „emberkísérletekről” is szóló interjúban jelentette be a miniszterelnök, hogy szerdán kezdik oltani az 5 és 11 év közötti gyerekeket is… A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ellenzi a gyerekek oltását, és tiltakozunk annak kötelezővé tételen ellen.
Ráadásul Orbán Viktor áprilisban azt mondta a kötelező oltásról, hogy azt gyerekek esetében nem zárja ki, most meg már annyi vakcinát rendeltek nekik, amennyivel ebben a korosztályban mindenkit háromszor be tudnak oltani. Az ő esetükben különösen felháborító a különbségtétel, a megbélyegzés, a diszkrimináció, és az, hogy már azt is képesek veszélyeztetni az állandó karanténozgatással, hogy valaki egyáltalán befejezhesse tanulmányait. Felháborító, ahogy az oltatlanokat minden tekintetben diszkriminálja a hatalom, a Mi Hazánk kiáll mellettük: elég a Covid-diktatúrából!


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük