2024.07.23.

Összeomlás előtt az ország, még a választások előtt államcsőd lehet?

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A magyar kormány továbbra is úgy költi adóforintjainkat, mintha nem lenne holnap – közben pedig súlyos pénzügyi szakadék felé repíti az országot. Már egy jó ideje látható, hogy a kormány már nem harcol az államadóssággal, sőt, szívesen költ kölcsönpénzt is: őszre elérte az államadósság a 42 106 milliárd forintot (42.106.000.000.000 Ft)!

Ez akkora összeg, hogy lebontva minden egyes magyar családra 10.000.000 Ft adósság jut – és egyszer ezt a pénzt vissza is kell adni.

És ez még nem elég! A magyar kormány újabb hitelfelvételre készül ahelyett, hogy az általa felhizlalt Mészáros Lőrincekre vetne ki adót: japán befektetőktől próbál szerezni tovább 180.000.000.000 forintot – természetesen kemény valutában, tehát devizahitelről van szó megint. Ha ez sikerül, újabb történelmi mínuszba süllyed Magyarország.

Persze Orbán Viktornak semmi sem drága, hiszen ezt a gigantikus összeget nem neki, hanem a magyaroknak kell visszafizetniük.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük