2024.06.12.

Így mutyiztak ki közel 3,5 milliárdot

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Nincs új a nap alatt: a NER családon belül könnyen szakítani kis ügyeskedéssel és időben jött belső információkkal. A legújabb botrányt Szakács László országgyűlési képviselő, a DK politikusa foglalta össze közleményében:

 

„A 24.hu írta meg, hogy Mészáros Lőrinc és Tiborcz István mindössze 80 millió forintból szereztek meg egy több mint 3 és fél milliárd forintot érő szállodát, amely a Quaestor-cégek tulajdonában állt. A miniszterelnök veje és gyerekkori barátja 2 milliárdos árverési áron csaptak le a 3 és fél milliárdot érő mátraházi Lifestyle Hotelre, de még ezt a 2 milliárdot sem kellett kifizetniük, mert egy 2 milliárdos banki követelést adtak cserébe, amit korábban 80 millió forintért vettek. Így lett Mészáros Lőrincnek és Tiborcz Istvánnak 80 millió forintért egy több mint 3 és fél milliárdot érő szállodája, és így lettek a Quaestor-károsultak szegényebbek ezzel a 3 és fél milliárddal.

A DK szerint szégyen, hogy a miniszterelnök családja a Quaestor-károsultakon gazdagodik. Tisztességes magyarok ezrei veszítették el életük munkáját és minden megtakarításukat a brókerbotrányban, a kormány mégsem nekik segít. A DK szerint április 3-án kormányváltással vethetünk ennek véget egyszer és mindenkorra, utána pedig minden így szerzett vagyonnal el kell számoltatni a Fidesz milliárdos luxuselitjét.”

 

Szakács László sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán:

https://www.facebook.com/dk365/videos/1326698884457845 


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük