2024.07.23.

Ennyire hülyének nézi az embereket – ökölbe szorul a kezed ha meghallod mennyire ostobának nézi a magyarokat

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Azt persze eddigi is tudtuk, hogy Orbán mindent megtenne a hatalom érdekében, de azt korán sem gondoltuk volna hogy ennyire nem lát tovább az orránál, azt meg pláne nem, hogy ennyire arogáns módon nézi hülyének a magyar embereket.

A téma még mindig természetesen a hatósági élelmiszerárak. A kormány kapkodva bejelentette, hogy a rettenetes infláció miatt

– ami egyébként a teljes kormányzati gazdaságpolitika kudarcát jelzi –

6 alapvető élelmiszer árát maximalizálták, ahogy korábban gigászi magasságban az üzemanyagárakat.

Hatósági áras tehát február 1-től a kristálycukor, búzafinomliszt, étolaj, házi sertés comb, csirkemell és a csirkefarhát valamint a 2,8-as tej.

Most viszont kiderült hogy ez az egész nem más, mint választási kampányfogás, ugyanis:

A Magyar Közlönyben tegnap este jelent meg a részletes szabályozás, amely pontosan definiálja a hat terméket, illetve az “akció” időszakát.

A hatósági ár úgyanis csak február elseje és május elseje között lesz érvényben, tehát alig egy hónappal a választások után már nem lehet olcsóbban kapni a megjelölt élelmiszereket.

via: BalraMagyar


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük