2024.05.22.

Perdöntő bizonyíték lehet a minisztériumnál Völner-ügyben

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A NERisztokraták családja pont olyan gátlástalan és belterjes, mint a régi arisztokratáké: azt gondolják, nekik mindent szabad, törvények felett állnak, és ezt még csak véka alá sem kell rejteni.

Ékes bizonyítéka ennek a Völner-ügy, amelynek nyomozati anyagait feldolgozva pikáns részletekre derült fény a 444 jóvoltából. Azt állítja a portál, hogy a korrupciós ügybe belebukott államtitkár az Igazságügyi Minisztérium Nádor utcai épülete előtt, 2021. július 13-án fényes nappal a minisztérium két biztonsági kamerája láttára vette át hárommillió forintot Schadl-ól, betette az autójába, majd elmentek ebédelni.

Ebben az időben már jó ideje megfigyelte a Nemzeti Védelmi Szolgálat Völnert és Schadlt, így az esetről készült biztonsági kamerás felvételek jó eséllyel bizonyítékként lesznek bemutatva a tárgyaláson – már ha a Varga Judit által vezetett Igazságügyi Minisztérium hajlandó kiadni és nem törlődnek le „véletlenül”.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük