2024.04.22.

A hatalom újabb embere bukott meg

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Nem elég, hogy a Fidesz alkalmatlan embereket nevez ki minden egyes pozícióra, ha véletlenül egy szakember sikerül leakasztani, az se húzza sokáig az állam szintű korrupciós gépezetben.
A Belső-Pesti Tankerületi Központ különösen balhés vidék: már az előző vezető is abból az okból távozott, hogy a ferencvárosi önkormányzat által finanszírozott okostanterem kialakítást a szegregált iskola helyett az elitgimnáziumban hajtotta végre.
És most úgy hírlik, távozik a jelenlegi vezető, Beleznay Tamás is.
Beleznay Tamás neve onnan lehet ismerős, hogy a VII. kerületi önkormányzattal (a Dk-s Niedermüller Péterrel leginkább) került vitás helyzetbe, amikor a korábban FreeSzfé-nek adott épületet pályázaton elnyerte a helyi zeneiskolának, de fizetni nem akart az érte, noha azt vállalta pályázatában.
A folyosói pletykák szerint iskolaépületek felújításával kapcsolatban került csávába a vezető, a „viszgálatot” pedig a választások utánig kívánta fenntartani a Fidesz. Ám a korábbi iskolaigazgató nem várta meg, míg hivatalosan is kirúgják, beadta a felmondását.
A tankerületi központot jelenleg a szakmai vezető, Marosi Beatrix irányítja.

Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük