2024.06.12.

A DK a kormány helyett is segít

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Miután az Ukrajnából vonattal menekülők első nagy hulláma megérkezett Budapestre, felemelő volt látni, hogy az elmúlt években áradó orbáni gyűlöletpolitika ellenére a magyar társadalom egy emberként mozdult meg. Voltak, akik személyesen mentek ki a pályaudvarokra, mások szállást ajánlottak fel vagy adományokkal próbáltak segíteni.

A Demokratikus Koalíció közössége is kötelességének érzi, hogy ebben a helyzetben segítsen az ukrajnai háború elől menekülőknek Orbánék helyett is, akik humanitárius segítség helyett még mindig az ide-oda gesztusokat gyakorló pávatáncukat lejtik. A DK országgyűlési képviselőjelöltjei ezért is fogtak össze országszerte és gyűjtik az adományokat a háború elől menekülőknek:

1. Szigetvár és Harkány környékén Szarkándi Lajosné vezetésével gyermekfelügyelettel és tolmácsolással igyekszenek segíteni az Ukrajnából érkezetteknek.

2. Jószai Teodóra a szigetszentmiklósi adományokat fogja Záhonyba vinni a következő napokban.

3. Ráckevén és környékén Jánosi-Lesi Ágotáék tartós élelmiszerek vásárlásában várják a közreműködést.

4. Várpalotán és környékén Benedek Szilveszter vezetésével szerveződik a DK-sok jótékonysági akciója.

5. Tatabányán Konczer Erik a helyi önkormányzattal szervez átfogó jótékonysági gyűjtést, míg győri jelöltjeink, Jancsó Zita és Gasztonyi László a vámosszabadi menekülttáborban segít ezekben a napokban.

Varga Zoltán e témában tartott sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán lehet visszanézni – adta hírül az MTI.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük