2024.07.23.

Folytatódik a nagy pénzrablás, főszerepben Mészáros Lőrinc öccsével

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Csonka Balázs ügyvéd, az ellenzék DK-s országgyűlési képviselőjelöltje hívta fel a figyelmet a Fidesz legújabb disznóságára:

„Az rtl.hu hírportál vette észre, hogy Orbán Viktor kebelbarátjának, Mészáros Lőrincnek az öccse 838 millió forint értékben nyert el megbízást az állami tulajdonú Magyar Közút Zrt. közbeszerzésén. Az ország leggazdagabb emberének testvére olyan munkákat is megkapott, ahol az eredetileg megszabott legfelsőbb árnál mintegy 166%-al, közel 310 millió forinttal drágább ajánlatot adott.

A Demokratikus Koalíció szerint lassan többévados bűnügyi drámasorozatba illő, ahogy Orbán Viktor vezetésével a Mészáros-dinasztia megkárosítja a magyar adófizetőket és szétlopja az országot. Ép ésszel felfoghatatlan, hogyan nyerhet el közbeszerzést Mészáros testvére, ha az eredetileg megszabott árnál csak több száz millió forinttal drágább ajánlatot tud tenni. A DK szerint az április kormányváltás után az
Orbán-slepphez köthető összes nagyértékű közbeszerzést felül kell vizsgálni, a korrupció élharcosait felelősségre kell vonni, az ellopott vagyonokat pedig vissza kell kobozni.”

A jelöltről itt és itt tudhat meg többet.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük