2024.06.12.

Orbánék a Garancsi-Habony körnek is löknek egy kis koncot

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Dr. Konczer Erik jogász, az ellenzék DK-s országgyűlési képviselőjelöltje és a DK elnökhelyettese leplezte le a Fidesz újabb mutyiját:

„A Miniszterelnökség és az Igazságügyi Minisztérium közös törvénytervezettel állt elő, amely jövő január elsejétől kibővítené Magyaroroszágon az online szerencsejáték szervezési körét. Természetesen nem a nagylelkűség szállta meg a kormányt, mert valójában kiderül az is, hogy a Habony-Garancsi érdekkörnek szeretnének kedvezni.

A Demokratikus Koalíció szerint erre a pár hétre, ami Orbánéknak még hátra van, teljesen felesleges törvénytervezetekkel készülni. A Habony, Garancsi, Mészáros, Tiborcz és társai kör nem a hasznon, hanem a börtönkoszton fognak osztozni a főnökükkel, Orbán Viktorral. Az áprilisi választást követően felálló új kormány pedig végre elkezdheti építeni azt az európai Magyarországot, ahol nem a csókosok és
strómanok döntik el, kinek lejtsen a pálya.”

A jelöltről itt és itt tudhat meg többet.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük