2024.07.24.

Gyurcsány Orbánról: pocsék napjai vannak szerencsétlen embernek

Image: 73879082, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Interjú, Place: Budapest, Hungary, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Facebook-posztban reagált Orbán Viktor interjújára, és felidézte: Orbán azzal indokolta a fegyverszállítások lehetetlenségét, hogy „azokkal a fegyverekkel esetleg magyar emberekre is lőnek majd, hiszen Kárpátalján magyarok is élnek.”

Mint írja: „Szegény Orbán, félreértette a helyzetet, azt hitte, az oroszoknak kellene fegyvert adni. Nem, nem azoknak. Az EU a hazájukat védő ukrán népnek ad, akik között sok nemzetiségű állampolgár él, köztük magyarok is. Meg azt is mondta csillagbogaram, hogy azért se adunk fegyvert, mert ami van, az nekünk kell. Tehát ha több lenne, akkor adnánk? Szóval nem elvi, hanem mennyiségi megfontolások vannak.

Aztán azzal folytatta a csodaember, hogy a szankciókban nem hisz, de most nem az okoskodás ideje van. Háború van. Most nem okosnak kell lenni, hanem egységesnek – tette hozzá. Tehát szerinte rosszak a most bevezetett szankciók. Ő nem bántaná az oroszokat. Ezek szerint nem meggyőzték, hanem legyőzték.

Szegény Európa erős embere. Szóval pocsék napjai vannak szerencsétlen embernek (…) Azzal ne is foglalkozzunk, hogy mekkora az ő személyes felelőssége, hogy egy történelmi ámokfutót támogatott egy évtizedig és szolgálta ki Magyarországot a zsarnoknak.

Putyin elvesztette a történelmet. Ahogy magyar barátja is el fogja veszíteni.” – írta Gyurcsány Ferenc.

A DK elnökének teljes posztja az alábbi linken olvasható: https://www.facebook.com/100044185461466/posts/500960541386790/?d=n – közölte a DK Sajtóiroda.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük