2024.06.12.

Klára és Feri hihetetlen dolgot tettek – ilyenre Orbán sose lenne képes

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc újból megmutatta, mi a különbség egy elkötelezett demokrata és egy potrohos diktátor között. Nem csak a DK tagsága és aktivistái vesznek részt a segítségnyújtásban, adománygyűjtésben, maguk a vezető politikusok is kiveszik a részüket: 4 (!) családot fogadtak be saját otthonukba.

” Tegnap megérkezett hozzánk egy ukrajnai menekültcsoport. Kárpátaljai magyarok. Négy család, tizenkét fő, gyerekek, anyukák és egy nagyfiú, aki már egy ideje itt dolgozott.

A félelem poklából jöttek. A jövőjük csak kérdőjeleket tartalmaz. Ma elkezdtük szervezni az életüket. Hogy ne egyik éjszakáról a másikig éljenek.
(Természetesen hozzájárultak a kép közléséhez, hálásak minden magyarnak, hogy aki tud, így-úgy segít.)” – olvasható a Facebookon.
És nem ez az első ilyen eset: már 2015-ben is megnyitották a házuk kapuját menekült családok előtt. Így kell ezt csinálni Klára és Feri, így kell jó példával járni egy nép előtt!

Oszd meg, hogy a Potrohoshoz is eljusson a jó példa!


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük