2024.05.22.

Áruló lett a ukrán politikus – vagy végig az oroszoknak dolgozott?

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Ezt a történetet biztos filmre viszik majd a háború után.

Az ukrán titkosszolgálat, az SZBU rájött, hogy az oroszokhoz küldött tárgyalódelegáció egyik tagja információkat szivárogtatott az oroszoknak. Konkrétumokat nem árultak el, de állításuk szerint „erős bizonyítékaik” voltak. Meg is próbálták letartóztatni, de úgy tűnik, az élve vagy holtan elvet alkalmazták és a férfit végül megölték.

Nincsenek arról információk, hogy mi áll az ügy hátterében, feltehetően jó ideig nem is lesznek, mivel az ukránok igen kellemetlen, hogy soraikba férkőzött az ellenség. A férfi válhatott zsarolás áldozatává, háborús helyzetben könnyen lesznek célpontok a hozzátartozók,   elkövethette tettét haszonvágyból, lehetett régóta az oroszoknak dolgozó ügynök, hisz legendák szólnak arról, hogy férkőzött be az orosz titkosszolgálat más államok politikai elitjébe. Nálunk is volt ilyen jellegű eset, biztos emlékszünk még KGBélára. De ez mind csak spekuláció.

Ami biztos: ha élve fogják el a politikust, akkor se várt volna rá túl sok jó. Oroszoknak szivárogtatni hazaárulás, ráadásul háborús helyzetben. Ilyenekért katonai bíróság és főbelövés szokott járni.

kép forrása: https://cultura.hu/kultura-plusz/ahol-julius-caesart-halalra-keseltek/

 

 


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük