2024.06.12.

Ettől beijedtek az oroszok

-In a conventional conflict, the B-52 can perform air interdiction, offensive counter-air and maritime operations. During Desert Storm, B-52s delivered 40 percent of all the weapons dropped by coalition forces. It is highly effective when used for ocean surveillance, and can assist the U.S. Navy in anti-ship and mine-laying operations. Two B-52s, in two hours, can monitor 140,000 square miles (364,000 square kilometers) of ocean surface. All B-52s are equipped with an electro-optical viewing system that uses platinum silicide forward-looking infrared and high resolution low-light-level television sensors to augment the targeting, battle assessment, flight safety and terrain-avoidance system, thus further improving its combat ability and low-level flight capability. (U.S. Air Force photo)

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A kormány beszél össze-vissza: hol azt mondják, hogy a NATO nem véd meg minket, hol azt, hogy a NATO nélkül nem tudjuk megvédeni magungat. Még jó, hogy a NATO a Fidesz propagandájától függetlenül működik.

Nem is tétlenkedik az észak-atlanti szervezet, a fenyegetőző orosz megnyilvánulásokra válaszul amerikai stratégia bombázók jelentek meg a magyar légtérben hétfőn.

A 24.hu beszámolója szerint két B-52H Stratofortress repülőgép jelent meg hazánk felett. A gépek Angliában szálltak fel, és alkalmasak akár atomfegyver hordozására is.

Komoly figyelmeztetés ez Moszkvának: lehet itt nagyokat mondani meg fenyegetőzni kedves Vlagyimir Vlagyimirovics, de elég jó fegyvereink vannak, a távolság és az erő nem akadály.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük