2024.07.23.

Novák Katalin: „A fideszes csajok jól sz-pnak.”

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Homonnay Gergely, a tragikusan fiatalon és gyanús körülmények között elhunyt újságíró közvetlenül halála előtt vette górcső alá a köztársasági elnöknek készülő fideszes Novák Katalin nyilatkozatait. Az alábbi írást változtatás és rövidítés nélkül közöljük:

„Amikor Novák Katalin arról beszél, hogy a baloldal nem tiszteli a nőket, valaki juttassa már eszébe azt a mondatot, amit a Fidesz egyik megmondóembere, Jeszy 2018. május 15-én az ECHO tévében a fideszes csajokról mondott. Ezt:

„A fideszes csajok jól sz-pnak.”

Biztos sokakat megnyugtat a Fideszben, hogy van valami, amiben a leendő köztársasági elnökünk tehetséges, mert ablakot ugye nem tud pucolni, a kakaós csigája mirelit, és a házi készítésű szaloncukorja is úgy néz ki mint a macskaszar, amit egy májbeteg bundás termel.
Szóval lehet, hogy voltak a Fideszben, akik örültek, hogy Novák Katalin szupertehetségére fény derült, de azt mindenképp érdemes leszögezni, hogy aki tiszteli a nőket, az nem fog ilyet mondani, de még gondolni sem.

És a legmegdöbbentőbb, hogy a Fideszben egyetlen egy férfi nem akadt, aki bocsánatot kért volna Jeszy szavai miatt. Jeszy emiatt nem lett kispadra ültetve, azóta is ugyanúgy tolja azt, amit korábban.

De persze mit csodálkozom ezen? Jeszy elmondta, mit gondol a Fidesz a nőkről, akik oldalbordák – akiknek nem kell ugyanazért a munkáért ugyannyit keresniük. Oh wait, ez utóbbival maga Novák Katalin vígasztalta nőtársait.

Az a Novák Katalin, aki bár azt magyarázza, hogy a párkapcsolati erőszak nem magánügy, mégis 2017-ben lelkesen asszisztált a „Családok Világkongresszusa” megrendezéséhez, melynek egyik előadója Szmirnov ismert abortuszellenes ortodox pap volt. Szmirnov nevezte már az abortuszt választó nőket kannibáloknak, akikre nem várhat boldogság az életben, és akiket el kell söpörni a Föld színéről, különben Isten mindannyiunkkal ugyanezt teszi majd.

De Szmirnov támogatta azt az orosz törvénymódosítást is, ami dekriminalizálta a családon belüli erőszak bizonyos formáit. Azzal érvelt, hogy az az elképzelés, hogy az állam beleüti az orrát a család belügyeibe, egy nyugati ármány és hogy olyan dolgok történnek ma már Európa északi részén, amiket még Hitler sem tudott volna kitalálni.

Budapestre látogatott akkor Igor Beloborodov is, aki 2015-ben is járt nálunk: az első Demográfiai Fórumon Orbán Viktor után beszélt. Akkor arról, hogy a meleglobbi a házasság intézményének elpusztítására törekszik.

Ismerős? 2018. júniusában pont ezt mondta Novák Katalin is – Kaposváron egy a reformátusok által rendezett ünnepségen, ahol a református püspök még jól meg is dícsérte ezért.

És ez a nő lesz a köztársasági elnökünk!

De örüljünk, mert legalább van egy szuperképessége, amiről Jeszy adott hírt. Ennyi!”


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük