2024.06.12.

Ez igazán fájni fog Putyinnak, eldőlhet a háború sorsa

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Zelenszkij, az ukrán elnök folyamatosan emlegeti az USA Elnökét, hogy avatkozzon be jobban a háborúba. Most úgy tűnik, el is határozta magát Joe Biden: kedden várhatóan betiltja az orosz olaj-, földgáz- és szénimportot az Egyesült Államokba – írja a CNN amerikai forrásira hivatkozva.

Oroszországot már csak egyetlen kapocs köti össze azokkal az országokkal, ahonnan létfontosságú exportbevételeit szerzi: a fosszilis energiahordozók adása-vétele. Ebből lép most ki az USA, jelentőset lökve ezzel az orosz gazdaságon a szakadék felé. Az utolsó komoly bevételi forrás Oroszország számára így már csak az európai országok maradnak, akik viszont nehezen tudnák pótolni ezeket az energiahordozókat, az ő elhatárolódásukra ezért csekély az esély.

A hírek szerint Oroszország már most is rettenetes állapotban van, ott tart már, ahol az összeomlás előtti Harmadik Birodalom.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük