2024.06.12.

Klára megmentette őket

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Ha van ember, akiről példát vehetne minden közélettel foglalkozó, az Dobrev Klára.

Szűk egy hete Kláráék befogadtak egy 12 fős menekültcsoportot, és nem is először tettek ilyet. Akkor így számolt be erről:

„Tegnap megérkezett hozzánk egy ukrajnai menekültcsoport. Kárpátaljai magyarok. Négy család, tizenkét fő, gyerekek, anyukák és egy nagyfiú, aki már egy ideje itt dolgozott.

A félelem poklából jöttek. A jövőjük csak kérdőjeleket tartalmaz. Ma elkezdtük szervezni az életüket. Hogy ne egyik éjszakáról a másikig éljenek. (Természetesen hozzájárultak a kép közléséhez, hálásak minden magyarnak, hogy aki tud, így-úgy segít.)”

Mostanra pedig sikerre vitte személyes menekültmisszóját:

„Sikerült állandó szállást találni az általunk befogadott, 12 fős kárpátaljai családnak. Szerencsére együtt maradhatnak és a következő hónapokban biztonságban érezhetik magukat. Most ez a legfontosabb.

De tudom, hogy még nagyon sokaknak kell a segítség. Az önkormányzatok azonban fantasztikus munkát végeznek. Elképesztő összefogással próbálnak minden háború elől menekülőt elhelyezni. Eddig semmilyen támogatást nem kaptak az államtól, ezért most még inkább szükség van minden segítségre.”

Micsoda ember! Oszd meg te is, hogy mindenki lássa: ilyen emberek kellenek az ország vezetésébe!


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük