2024.04.22.

Juszt: vidéken elfogyóban a benzin – hogy lesz így élelmiszer?

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Juszt László fontos problémára hívta fel a figyelmet a Facebookon:

Sorra érkeznek a telefonok, e-mailek vidékről: mindenhol kifogyóban van, vagy már ki is fogyott az üzemanyag, s így nem tudják elindítani a traktorokat. Következésképp – mi lesz az élelmiszerrel?

Az oka megint csak a kormány többszörösen elhibázott energiapolitikája. A legutóbbi – óriási hiba – amit csak a szavazatszerzés motivált, az üzemanyag árstop. Ennek egyenes következménye lett, hogy egész Európa kamionparkja itt tankolt, s a szomszédból is mindenki idejött dieselt, benzint vásárolni. Így mára kifogytunk. Nem véletlen, hogy a nemzetközi körözés alatt álló MOL vezér, Hernádi Zsolt tegnap a tv-ben bizonygatta, hogy “nincsen hiány”. Tudjuk az ilyen kijelentések mindig az ellenkezőjéről szólnak.

És akkor ne is beszéljünk arról, hogy ezzel az árstoppal – közpénzből – alaposan megtámogatta Orbán a külföldi kamionosokat. Hiszen a valós és a kúti ár közötti különbséget a költségvetés, vagyis mi magunk, az adónkból pótoljuk. Az is, akinek nincs is autója.
Nem tudom, hogy még mit tud elbaltázni ez a tudatlan, kártékony társaság?


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük