2024.04.22.

Hiába volt EU-s pénzeső, eladósított minket Orbán keletnek

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Dobrev Klárára, az Európai Parlament DK-s képviselőjére mindig érdemes odafigyelni, most is tökéletes éleslátással fogalmazta meg véleményét:

Az elmúlt 10 évben Európában soha korábban nem látott fellendülés volt és az EU-ból pénzeső esett Magyarországra.

Orbán „teljesítménye” abból állt, hogy amit csak tudott, a saját hatalma alá vont, az EU-s pénzeket saját köreinek eltulajdonítsa, fenyegetett és zsarolt, Magyarországot keleti zsarnokoknak eladósította.
Kormányzása utolsó két évében szembejött egy másik valóság:

A járvány, majd a legjobb barátja által elindított gyilkos háború, azok ránk, magyarokra is kiható következményeivel.

Orbán ekkor bizonyíthatta volna be, mit is jelent a kormányzóképesség. Ehelyett, bármihez nyúlnak, bármilyen döntést hoznak, csak fejetlenséget, káoszt okoznak.

A járvány miatt meghalt emberek száma Magyarországon világelsők közé tartozik. Népszerűnek tűnő intézkedések oltárán százezrek és milliók életét keserítik meg. Vállalkozások egész sorát teszik tönkre, mert velük fizettetik meg azokat a károkat, amelyeket ők okoztak.

Nem átallanak rendőrséggel fenyegetőzni, ha a magyarok beszélnek a súlyosbodó nehézségeikről. Épp úgy, mint Putyin Oroszországban. Ezt sikerült eltanulnia.

Megbotránkoztató ez a dúvadlás, amelyet napról-napra produkál. Vajon meddig tűri ezt a magyar nemzet?


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük