2024.07.23.

Impotencia a köbön: ma kétszer is berepült valami a légterünkbe, de nem sikerült megtalálni

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Nincs mit tagadni, komoly bajban vagyunk, most látszik igazán, mennyire végtelenül impotens a Fidesz.

Szijjártó Petike tartott sajtótájékoztatót, ahol az ATV beszámolója szerint: a Honvédség éjszaka érzékelte egy légi közlekedési eszköz átrepülését észlelte, amelyről később kiderült, hogy azonos azzal a drónnal, amely Horvátország légterébe is belépett és Zágrábban lezuhant. Mivel több NATO-tagország légtere is érdekelt volt, ezért szoros együttműködésben a horvátokkal és a románokkal vizsgálják ezt az esetet.

A külügyminiszter elmondta: a déli órákban a magyar légierő újra detektált a radarokon olyan jeleket, amelyek hasonlók voltak az éjszakaihoz, ezúttal az ország északi részén. A Magyar Honvédség Gripenjei Kecskeméten fel is szálltak, bejárták a radarjelek által érintett légteret, azonban ott nem találtak semmit, ezután visszatértek a bázisra. A délutáni órákban ismételten érzékeltek a radarokon jeleket, ami után ismét felszálltak a honvédség légierejének repülőgépei, azonban semmilyen repülő objektumot nem fedeztek fel.

Namármost: miért a külügyminiszter nyilatkozik honvédelmi kérdésekben, Petike mindenhez is ért? Vagy csak ő az, aki bármilyen kamut képes belemondani a kamerába?

Másodsorban: ez 3:0 eddig. Fociba is szar eredmény, honvédelemben viszont tűrhetetlen.

 


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük