2024.06.12.

Viktor a nyomába se érhet Klárának

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Ha van valaki, aki érti az embereket, aki el mer menni közéjük, aki tényleg segít – hát az nagyon nem Orbán Viktor, hanem Dobrev Klára.

Klára nem csak befogadott egy 12 fős családót, hanem kiment a Nyugtiba is tolmácsolni a menekülteknek, erről osztott meg szívszorító történeteket:

„Tolmácsként önkénteskedtem a Nyugati pályaudvaron. Órákon át álltam a nemzetközi jegypánztárnál, hogy segítsek a menekülőknek. Minden jegy, minden út egy-egy összetört élet.

50 körüli asszony, akinek a férjét és két fiát kellett otthon hagynia, hogy a menyeivel és a kisunokákkal meneküljön. Két fiatal anyuka összekapaszkodva két csecsemővel és egy 3 éves totyogóval. Öt napja úton vannak, hogy eljussanak a rokonokhoz Varsóba. Apukák a fronton.

Egy 60 körüli nagymama kicsit már pánikban. Két éve dolgozik Lengyelországban, hogy a fiatalon megözvegyült fiának és az unokájának tudjon segíteni. Most kétségbeesve utazza át egész Kelet-Európát, hogy valahol az ukrán-moldáv határon átvegye az Ukrajnában rekedt fiától a hétéves gyermeket, hogy legalább ő biztonságban lehessen. Minden jegy és minden út sírással, kétségbeeséssel, gyásszal telített. És ők még a szerencsések, akiknek van hova menni…”


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük