2024.07.24.

Hoppá! Váratlan támogató állt be az Egyesült Ellenzék mögé

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A lengyelek történelmileg nagy barátaink – sokáig ki is használta ezt Orbán. Szerencsére megértették a lengyelek, hogy Orbán átveri őket és a magyarság belső megosztásához asszisztálnak, és most korrigálnak:

  • nem támogatják tovább Orbánt, nem jönnek el a nemzeti ünnepünk meggyalázásaként is értelmezhető birkamenetre „békemenetre”;
  • világszinten elismert politikusuk, az Európai Tanács volt elnöke, Donald Tusk viszont jön március 15-én, és az Egyesült Ellenzék nagyrendezvényén fog felszólalni a magyar demokrácia mellett.

Az eseményen beszédet mond: Dobrev Klára (DK), Donáth Anna (Momentum), Jakab Péter (Jobbik), Karácsony Gergely (Párbeszéd), Schmuck Erzsébet (LMP) és Tóth Bertalan (MSZP) mellett a fő szónok Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt, valamint a népszerű Iványi Gábor lelkész és az Európai Néppárt lengyel elnöke, Donald Tusk.

Az eseményről itt tudhat meg többet.

 

 


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük