2024.06.12.

A Fidesz már nyilvánosan szegi meg a törvényeket – video

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Az éjszaka arra vetemedett a Fidesz, hogy nyilvánosan, szervezetten és vállaltan a saját matricájukkal rongálják Jámbor András ellenzéki jelölt több száz plakátját Józsefvárosban és Ferencvárosban. Az esetről felvétel is készült:

Az esetről így ír a jelölt posztjában:

? Tegnap este 8 és éjfél között a Fidesz szervezetten rongálta meg több mint 1000 plakátunkat. A végtelen pénz, a hatalom nem elég nekik, mindent bevetnek: lejárató oldalak, névtelen szórólapok és most egy ilyen gyalázatos rongálás-kampány.

?‍♂️ Az este folyamán több helyen is sikeres futóleckét adtunk a rongáló kormánypártiaknak. Egy esetben pedig egy autós üldözés keretében kergettük el őket.

? Köszönjük a rendőrség munkatársainak az éjszakai segítséget. A bejelentés megtörtént, a kamera felvételeket ki fogják kérni.

? Aktivistáink már az éjszaka folyamán elkezdték a hazugságokat eltávolítani a plakátokról. Reményeink szerint ez a mai nap folyamán befejeződik.

? De titeket is arra kérünk, szedjétek le a hazugságokat a plakátjainkról! A továbbiakban pedig azt kérjük, ha fideszes rongálást, bármilyen illegális tevékenységet láttok, ezt rögzítsétek, és küldjétek el nekünk a kapcsolat@jamborandras.hu címre!

? Tapasztalatunk szerint egy kamera látványától és a „jó estét” köszönéstől elképesztő sebességgel tudnak menekülni a fideszesek.

Jámbor András, az Egységben Magyarországért (az ellenzéki pártok) közös jelöltje Józsefvárosban és Ferencvárosban, a 6-os választókerületben”


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük