2024.05.22.

Videó: Kósa Lajos embere elismerte a törvénysértést

Budapest, 2019. június 4. Kósa Lajos (Fidesz), az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke Pintér Sándor belügyminiszter éves meghallgatásán a bizottság ülésén a Parlamentben 2019. június 4-én. MTI/Szigetváry Zsolt

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Varga Zoltán, a DK országgyűlési képviselőjének, az ellenzék debreceni országgyűlési képviselőjelöltjének Facebookra feltöltött videóját, melyben bemutatta, hogy a Fidesz emberei hogyan tépik le az ellenzéki plakátokat az oszlopokról, és szerelik fel a helyükre Kósa Lajos plakátjait.

Kósa Lajos alkalmazottja, a Fidesz-frakció munkatársa, B. Barnabás, aki egyben az Országgyűlés Hivatalának a dolgozója is, a videóban elismerte: azt az utasítást kapta főnökétől, hogy a debreceni önkormányzat alvállalkozóival Varga Zoltán 2000 kihelyezett választási plakátját rángassák le, és a helyükre Kósa Lajos plakátjait szereljék fel. „Mindenütt kerüljön a Vargáé felé” – pontosan így szólt az utasítás.

Mint Varga Zoltán a videó mellé írta: „Kétségtelenül jól dolgoztak, de Kósa Lajos, mint általában mindig, ismét megbukott. Nem csak jogilag – úgy is – de emberségből, és normalitásból is. Sokadjára is kiírta magát a civilizált világból! Kósa most önmaga igazolta, hogy egy normális világban nemhogy parlamenti képviselő nem lehetne, de a parlamentbe, mint látogató sem tehetné be a lábát.

A videó az alábbi linken érhető el:

https://fb.watch/bFw6pojUbr/


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük