2024.04.22.

Gyurcsány Ferenc már tud valamit, de csak célozgat rá

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és a Magyar Köztársaság miniszterelnöke sokat látott ember, és jól ismeri a történelmet is. Ahogy olvassuk írását, úgy érezhetjük, ő már tud valamit:

„A háború harmadik hetének közepén azt magabiztosan mondhatjuk, hogy új világ jön. Mifelénk mindenképp, de a hullámok egészen Kínáig érnek.

Ez a becstelen háború nemcsak Putyin rendszerét rázza meg. Levegőért fognak kapkodni az orosz elnök illiberális, az erő kultuszában hívő, a nemzeti szuverenitásról papoló, valójában nacionalista barátai.

Orbán közelről látja most, hogy egyedül semmit se ér. A politika színházában most hirtelen békegalamb lett a farkasból. A történelemben viszont szétporlik a maszk. Marad a nyers valóság.

Nix ugribugri!

Ezt üzeni a világ Orbánnak. A kormányfő most jó képet vág politikájának nyilvánvaló kudarcához és látszólag beállt a sorba. De ez a sor, nem az ő sora. Ahogy Putyinnak vége, úgy Orbánnak is. Kitelt az idejük.

Ez attól függetlenül igaz, hogy három hét múlva mit gondolnak majd a magyar választók. Sokadszorra a világ változása buktat majd meg egy magyar zsarnokot. Ez Orbán sorsa, ez a mi történelmünk.”


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük