2024.06.12.

Az oroszok már a Mi Hazánkban vannak

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A Mi tanyánk Hazánk Mozgalom is tartott politikai gyűlést március 15-én, ahol a szokásos agymenéseik mellett rendkívül szembeötlően volt jelen az oroszbarátság és NATO-ellenesség.

A Telex tudósítója szerint: a tömegben erős NATO-ellenes hangulat uralkodik. Toroczkai Lászlónak, a párt miniszterelnök-jelöltjének plakátját többen is átragasztották, az „Elég a covid diktatúrából” helyett most a „Jenkik haza” felirat olvasható rajta, amivel az amerikai katonáknak akarnak üzenni a tüntetők.

Erről fotót is közölt a hírportál:

Orosz zászlók is feltűntek, illetve komolyabb lázító transzparensek is voltak:

Mindez igen-igen valószínűvé teszi, hogy megjelent a párt mögött Oroszország, illetve az orosz titkosszolgálat, akiknek bevált módszere, hogy szélsőséges pártokon keresztül (is) terjesztik propagandájuk, szerezne behatást más országok belpolitikájába. Ebben az esetben is nagyon is egyértelmű az orosz érdek: Magyarország kilépése a NATO-ból, s újra közeledése a Medvéhez.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük