2024.07.23.

Ezen fognak igazán kiakadni a Fideszesek: akcióztak éjjel a DK-s fiatalok

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A DK ifjúsági szervezetének tagjai, a DEL-es fiatalok előkészítették egy kicsit a terepet a birkamenetnek békementnek, ami ugye pont nem a békéről, hanem a hergelésről szól.

„Felfestettük a Békemenet útvonalára a valódi problémákat!
Március 15-én az egész éjjelt az utcán töltöttük, mert úgy döntöttünk, felhívjuk a Békemenet résztvevőinek figyelmét a valódi problémákra.
Kötelességünk volt ezt megtenni, mert sajnos a köztévé minderről nem tudósít: nem tudósít arról, hogy elérte a 400 forintot az euró árfolyama, nem tudósít a Pegazus-botrányról, és arról se, hogy az ellenzék vitára hívta Orbán Viktort.
Felfestettük tehát ezeket az üzeneteket (természetesen lemosható és környezetbarát festékkel) a Békemenet útvonalára, hogy a résztvevők is megértsék: Orbán korrupt rendszere miatt hátra megyünk, nem előre.
Az akciónk sajnos nem tetszett mindenkinek: igazoltattak minket a rendőrök. Sőt, egyikünket megfenyegették, hogy beviszik a Gyorskocsi utcába, miután meglátták az üzeneteink tartalmát! Nagyon félhetnek a Fidesz helytartói az április 3-i bukásuktól ?

Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük