2024.05.22.

Már idáig süllyedt a Fidesz: fűpárti fiatalokat próbál lekenyerezni

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Van a Fidesznek egy másik arca is, ami nem olyan jól beállított, mint Orbán Viktor arcéle az M1-en, inkább szerencsétlen, tutyimutyi és teljesen céljátvesztett. Érdemes például megnézni Sára Botond, a bukott józsefvárosi polgármester, újabban képviselő-jelölt önmaga által megosztott képeit.

Történt ugyanis, hogy a jóember kiment kampányolni egy kicsit az Ecseri úti metróhoz, s mivel számított az érdektelenségre, jól megpakolta osztogatható cuccokkal pultját. Így sem ment oda senki, csak egy csoport szemfüles fiatal, akik nem tűntek Fidesz szavazónak: egyrészt túl fiatalok a szavazáshoz, másrészt nagyon nem valószínű, hogy egyetértenének az állampárttal politikájával: hatalmas marihuána levél díszelgett az egyikük táskáján.

Persze a fideszesek örültek, hogy egyáltalán szóba áll velük valaki, nyomban a kezükbe nyomtak egy „Fidesz” feliratú energiaitalt és jól lefotózták, hogy valaki odajött hozzájuk – majd balgaságukról tanúságot téve mindezt meg is osztották a neten. Ügyes fiúk ezek.

Sára Botondnak eddig se volt sok esélye Jámbor Andrással szemben az erősen ellenzési Józsefváros-Ferencváros körzetben. Jobb is, ha nem lesz képviselő, ennyi ésszel meg egy vödör mésszel már ürgét is lehet önteni.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük