2024.05.22.

Orbán ebből már nem tud kimászni – se pénz, se szövetségesek

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Nem lehet büntetlenül diktatúrát építeni Európa és az EU szívében. Nem is áll jól Orbán Viktor szénája: nem csak belföldön áll vesztére, külföldön is cudar a helyzete. És nem is fog javulni.

Európa nyugati felén már rég meghűlt Orbán körül a levegő. Kitették a Fideszt az Európai Néppártból, a szélsőségesekkel grundolt szövetkezés csődöt mondott. Az évek óta grundolt V4 (Szlovákia, Csehország, Lengyelország) teljesen megszűnt az oroszbarátság miatt, sőt, legszorosabb szövetségese, a lengyelek is karakteresen hátat fordítottak neki oroszbarátsága miatt.

Amiatt az oroszbarátság miatt, amire sikerült most még rá is dobnia egy lapáttal: az oroszokat támogató szerbekhez látogatott el a napokban az ottani szövetség megerősítésére, ha már a többi ország elpártolt mellőle.

Beért a gyümölcse, hogy Orbán mindenkihez megpróbált dörgölőzni: ma már senki sem akar vele találkozni, együtt mutatkozni, nagyon helyesen. A háború kimenetelétől függetlenül az orbáni Magyarországra az EU nem fog pénzt küldeni, Oroszországhoz pedig már nem fordulhat. Vagy így, vagy úgy, de bukni fog.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük