2024.05.22.

„Orbán telepítette be az országba az orosz titkosszolgálatot” – Gábor György nagyon kiosztotta az ellenzéki politikust

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Napvilágot látott egy videó, amelyen Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke és országgyűlési képviselője valamilyen beláthatatlan oknál fogva Orbán intézkedéseit minősíti, mégpedig pozitívan. Erre reagált Gábor György filozófus, közíró:
„Olvasom, hogy Kunhalmi Ágnes egy bécsi fórumon azt fejtegette, hogy Orbán jól kezelte az ukrajnai háborút.
Hát nem, kedves Kunhalmi Ágnes, Orbán nem kezelte jól az ukrajnai háborút. Orbán tizenkét éve, kifejezetten a saját, személyes érdekeiből fakadóan rettenetes pályára állította az országot: Putyinnal összefeküdve Magyarországot szembeállította saját megbízható szövetségeseivel, nyugati partnereivel, s Putyin hűbéreseként és csatlósaként szolgálta ki az orosz érdekeket. Magyarország nyugati szövetségesei és a NATO számára megbízhatatlan partner lett, minthogy Orbán szakmányban telepítette be az országba az orosz titkosszolgálatot, miközben a magyar energiaszükségletet totálisan kiszolgáltatta az orosz geopolitikai érdekeknek. Előnytelen és saját népe előtt titkosnak minősített szerződéseket kötött az oroszokkal, ocsmány bérsajtójával és a goebbelsi propaganda undorító agymosásával elérve, hogy a korábbiakban túlnyomórészt domináns, a nyugati világhoz tartozni szándékozó mentalitást és habitust felváltsa az elhülyített, délibábos keleti orientáció imádata, továbbá az életveszélyes orosz geopolitikai szándékokat és a szakrális ideológiai nyomulást fel nem ismerő őszinte Putyin-rajongás, amelyet még Kárpátalja visszaadásának reménye is fűt.
Nem, kedves Kunhalmi Ágnes, Ön nagyon rosszul látja a valóságos helyzetet, s anélkül, hogy híres geostratégiai és geopolitikai felkészültségét megkérdőjelezném, jelzem, hogy jóllehet e pillanatban még nem tudható, mi lesz az orosz – ukrán háború kifutása, de ha valaki Magyarországot igazán veszélybe sodorhatja, s végtelenül kiszolgáltatottá teheti, az legkevésbé a nyugati világ és a NATO, amelyek kizárólagosan biztosíthatnák Magyarország védelmét, rendjét és nyugalmát (a biztonságpolitikától az energetikai és gazdasági biztonságon át a financiális-valutáris biztonságig), sokkal inkább az a totálisan hiteltelenné vált, s immár saját legszorosabb szövetségesei által (gondolok itt elsősorban a lengyelekre és a többi V4 államra) is megvetett és jó esetben csak bizalmatlanságot, rosszabb esetben egyenesen undort kiváltó politikája.
Kedves Kunhalmi Ágnes! Ön súlyosan téved, s gyermekeim apjaként csak szorítani tudok annak, hogy ne adódjék olyan történelmi helyzet, amikor a jelenleginél is sokkal látványosabban derülne fény hibás gondolkodására.”

Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük