2024.04.22.

Úgy leoltja Orbánt a népszerű műsorvezető, hogy öröm nézni

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Ha beszédíró lennék, tegnap vagy ma ezt tettem volna le a vezéreink asztalára – kezdi szövegét a népszerű műsorvezető, Veiszer Alinda, s így folytatja:
„Tisztelt Honfitársaim,
Magyarország kormánya, és személy szerint én, Magyarország miniszterelnöke köszöni Önöknek az elmúlt hetek áldozatos munkáját.
Köszönjük a segítő szervezeteknek, hogy gyors reagálásukkal, tudásukkal és tapasztalatukkal segítettek rendszerbe szervezni mindazok segíteni vágyását, akik előzetes tapasztalatok nélkül , pusztán emberségből indultak a határokra vagy a pályaudvarokra segíteni a háborúból menekülő embertársaink ellátásában.
Köszönjük mindazoknak, akik munkájukkal, szendvicsek készítésével, tolmácsolással, szállással, színezőkkel vagy hálózsákokkal segítettek.
Önök bebizonyították , hogy Magyarország tele van cselekvő emberekkel, tele van szeretettel és segítő készséggel. És ezt a világ is láthatta az elmúlt hetekben.
Büszke Önökre a hazájuk, köszönjük.
Bár reméltük, hogy az esztelen háborúnak hamar véget vet az orosz vezetés, már látjuk, hogy az orosz csapatok minden felszólítás- és a világ demokratikus vezetőinek támogatásával meghozott intézkedések ellenére sem vonulnak ki a független Ukrajnából. Ezért arra kell felkészülnünk, hogy a menekültválság elhúzódik. Ennek a válságnak a kezelése állami feladat.
Ezért az eddig a válságunk frontvonalában teljesítő szervezetek vezetőivel konzultálva egy központi menekültszállást hozunk létre a BOK csarnokban, ahol hazánkba érkezők meleg ételt, tisztálkodási- és pihenési lehetőséget kapnak.
A civil szervezetek vezetőivel konzultálva elfogadtunk egy menetrendet, mely biztosítja a zökkenőmentes átállást az eddigi-, és a most következő gyakorlat között. Kértük a segítő szervezeteket, hogy áldozatos munkájukkal továbbra is segítsék a menekültek érkezését, informálását, és a BOK csarnokba jutását, valamint kértük őket arra is, hogy tapasztalataikkal továbbra is támogassák az ide érkezőket és az állami szervek munkáját.
Bár most azt kérjük Önöktől, hogy az összehangolt munkát bízzák ránk, jó ha tudják, hogy Önök az elmúlt hetekben egy olyan Magyarországot mutattak meg a világnak, amelyben büszkeség miniszterelnöknek lenni. Az együttérzésük és segíteni vágyásuk ne szűnjön meg soha, minden erőfeszítésünk ellenére, sajnos sokaknak van szüksége az Önök erejére és tenni akarására.
Köszönöm megértésüket, és igyekszem méltó lenni arra, hogy az önök miniszterelnöke lehetek.
Mivel én személy szerint csak Veiszer Alinda vagyok, ebből a pozícióból köszönöm mindazoknak, akik felmutatták ezt a sokszor rejtőzködő Magyarországot.”
Minden szavával egyetértünk.

Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük