2024.05.22.

A fideszes földesurat arculcsapta a NER, és még a netezők is szétszedték

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

L. Simon László, a Nemzeti Múzeum élére buktatott fideszes országgyűlési képviselő, Velencei-tó környéki földesúr és poéta Los Angeles-i látogatása során az alábbi posztot tette közzé az interneten, majd meg is osztotta több csoportban:

„Elképzelhető manapság, hogy egy háziorvosi rendelésre csak telefonon lehet bejelentkezni? S ha felhívja egy 72 éves szívbeteg asszony a háziorvosát, mert vérnyomás problémákkal küzd, s napok óta komoly megfázással, vélhetően tüdőgyulladással fekszik egyedül a lakásában, hogy ebben az esetben azt mondja neki a háziorvosa: nehogy bemenjen a rendelőbe, mert még megfertőz valakit?
Gárdonyban Dr. Csáti Géza Attila ezt mondta ma telefonon az édesanyámnak. Én pedig tehetetlen vagyok, mert éppen a világ másik felén vagyok, s 9 órányi időeltolódás nehezíti a kommunikációnkat. Mikor gyerek voltam, egy ilyen esetben Gárdonyban Bátai doktor úr azonnal bepattant volna a trabantjába, s ment volna a betegéhez. Czupon doktor úr és a többiek szintén. Nem értem, hogy jutottunk idáig. De kérem, most ezt senki se kenje a politikára és a háziorvosok fizetésére!”
Az internet népe fel is tűrte az ingujját, és a valósággal véletlenül találkozó, fideszes földesurat (akinek földjeiből, borászatából, birtokaiból van bőven mit a tejbe aprítania, nincsen rászorulva a lerohasztott állami egészségügyre) közel 6.000 kommentben osztották ki. A teljesség igénye nélkül idézünk párat:
„Amit megszavaztál nekünk és család tagjainknak, most azt kapod vissza!”
„Van olyan hely, ahol még telefonon sem tud háziorvost hívni, mert nincs orvos.”
„Üdvözlöm a való világban. Ezt tetszett létrehozni. Nem kellene csodálkozni.”
„Csáti doktorral beszéltem.Ezek után még kevésbé tudnék nyomdafestéket tűrőt írni. Szégyelje magát ez a nerdisznó.”
„A közmédia szerint minden rendben, ne aggódjon.”
„Főigazgató úr, jobbulást az édesanyjának. Őt sajnálom, Önt viszont nem, mivel NER arisztokrataként véletlenül belecsöppent a kisemberek világába, amiről a NERenceken kívül mindenki tudja, hogy ilyen. A pandémia kezdete óta így működik a háziorvosi ellátás, az egész országban. Csak Önnel ellentétben a kisembereknek nincsen pénze a magánegészségügy szolgáltatásait igénybe venni.”
„Valamelyik a Tízparancsolat közül nem lett rendesen betartva.”
„Cecília megmondta, csak az menjen orvoshoz aki nem beteg.”
„Jobbulást a mamának! Remélem, hamar erőre kap és lekever egy büdös nagy pofont a pici fiának”
További kommenteket itt tud csemegézni.

Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük