2024.06.12.

Kezet fogott a Fidesz és a Mi Hazánk: abortuszellenes intézkedést hozott Pintér

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A keddi Magyar Közlönyben jelent meg Pintér Sándor belügyminiszter aláírásával ‘a magzati élet védelméről szóló törvény végrehajtásáról szóló rendelet módosítása’., amely tartalmazza a a terhesség megszakításához szükséges kérőlapot.

Ez a kérőlapon változtatott a Belügyminiszter: mostantól rögzíteni kell, hogy a magzati életfunkciók működésére utaló tényezőt egyértelműen azonosítható módon bemutatták az abortuszra készülőknek.

Így néz ki a „KÉRŐLAP A TERHESSÉG MEGSZAKÍTÁSÁHOZ” nyomtatvány, érdemes nem csak a kiemelt részt, hanem a többit is elolvasni.

A „magzati életfunkciók működésére utaló tényező” egyértelműen a szívhangra utal, állítja Dúró Dóra, a Mi Hazánk politikusa egy terjengős posztban, amiben keveredik az abortuszellenes propaganda a hozsannázással.

Érthetetlen, miért jó az a kormánynak, hogy a nehéz helyzetben lévő nőket még terrorizálja is. Ismerhetnék a mondást: egy nő mindenre képes, ha gyereket akar vagy nem akar. Milyen jó lesz nekik még egy lapát bűntudat a hosszú és kellemetlen, gyakran megalázó, adminisztratív és egészségügyi procedúrához.

Mára mindenki látja, hogy a Fidesz családpolitikája nem hozta el kitűzött célját, a demográfiai növekedést – de akkor erre miért van szükség? Ilyen a keresztény Magyarország? Eldönti az egyház életünk nagy kérdéseit, miközben a Fidesz és a Mi Hazánk egymás vállat veregeti?


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük