2024.04.22.

Megdöbbentő információ látott napvilágot: Hadházy megtudta, melyik ősfideszes lehet Völner főnöke, a „Gazda”

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A Facebookon közzétett bejegyzésben reagált Hadházy Ákos a Völner-ügy lehallgatási jegyzőkönyveire. Korábban is lehetett sejteni, amit most nyilvánosan is leírt az országgyűlési képviselő: a „Gazdaként” emlegetett, a Völnert és Schadlt is irányító vezető nem más, mint Orbán Viktor jobb keze, az ötödik kerületi polgármesterként is ingatlanbotrányba keveredett propagandaminiszer, Rogán Antal.

Hadházyban már korábban is megfogalmazódott a gyanú, január 6-án tett bejegyzésében beszélt erről először:

„Jelenleg a legizgalmasabb kérdés a Schadl- és Völner-féle botrányban, hogy melyik az a kormánytag, akit a végrehajtók elnöke a “Gazdájaként” nevezett meg és aki szerinte Völnernél sokkal magasabb rangú?

Több forrásom Rogán Antalra tippelt, de bizonyíték ugye csak Polt Péternél van egyelőre. Az viszont tény, hogy Schadl Györgynek volt kontaktja Rogán köreihez, és erre a Telex egy évvel ezelőtti cikke hívta fel a figyelmet. A végrehajtó ugyanis az V. kerületben is megszerzett erősen vitatható körülmények között egy önkormányzati ingatlant, attól a belvárosi önkormányzattól, amelynek élén Rogán bizalmasa, Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester áll. Az ingatlant amúgy a KNYF zár alá is vette,
Az, hogy valóban Rogán volt-e a Gazda, minden bizonnyal csak kormányváltás esetén derül ki, vagy ha a Fideszen belüli harcokban valamelyik félnek ez érdeke lesz.”

Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük