2024.04.22.

Bomlik a Fidesz: újabb név merült fel a megvesztegetési botrányban

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A NER egy maffia, ahol a fehérgalléros bűnözők magas állami tisztségeiken keresztül, jogszerű látszattal lopják ki a pénzt, azonban időnként mindezt nem sikerül jól elrejteni, felsejlik az igazság.

Napvilágra került a Völner-Schadl korrupciós ügyben, hogy Rogán Antal kabinetfőnöke, Nagy Ádám – akinek Schadl az egyetemi vizsgáit is intézte – megvette a Schadl vezette Végrehajtói Kartól a Szegedi út 35–37. alatti 1800 nm-es ingatlant még 2020-ban. És hogy miért érdekes ez az épület?

Ha beütjük a google keresőbe ezt a címet, gyorsan ráakadunk: több állami hivatal működik itt, például a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság is. Egyrészt: igen jó üzlet egy olyan irodaházat megvenni, ami tele van fix, pontosan fizető és nem filléreskedő állami hivatalokkal, másrészt ismerős lehet nekünk a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság neve, gyakran szerepelt manapság a sajtóban. Ezt a szervezetet vezeti ugyanis az a Sztojka Attila főigazgatóként, aki kormánymegbízottként megvesztegetési botrányba keveredett január elején: hangfelvételek kerültek elő róla, hogy szerveződéseket ajánl szavazatokért.

Véletlen lenne, hogy egy fideszes mutyival kijátszott épületben egy megvesztegetési botrányba keveredett fideszes szervezete székel? Aligha.

Mindez pedig csak a jéghegy csúcsa.

 


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük