2024.04.22.

Tömeggel érkezett a DK – fotók

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Az ellenzéknek az év legkritikusabb időszakában – ünnepek és télvíz idején – is sikerült gond nélkül összegyűjtenie 235.000+235.000 aláírást, hogy népszavazást lehessen tartani a kínai gigahitelből felépíteni kívánt Fudan Egyetemről és az álláskeresési járadékról.

Az aláírt íveket, amelyek összegyűjtésében hatalmas munkát végzett a DK, élőláncban hordták be a pártok aktivistái a Nemzeti Választási Irodára. Az eseményre a Demokratikus Koalíció érkezett a legtöbb aktivistával, a nagyjából 50 főből álló DK-s csapat önmagában nagyobb volt, mint a többi párt kontingense összesen.

Az alábbi fotót Gréczy Zsolt osztotta meg a Facebookon ezzel a felkiáltással: „DK- csapat a népszavazási ívek leadására várva… fantasztikusak vagytok! ?????”

Dobrev Klára is a hangot adott elégedettségének, és egy fotót is posztolt hozzá:

„Tegnap egy „talicskán” alig fértek el a DK által összegyűjtött népszavazási ívek. Ezekben a percekben pedig az ellenzéki pártok politikusai hivatalosan is leadják közösen a 470 ezer aláírást tartalmazó dobozokat.
Óriási lépést tettünk meg közösen az elmúlt hetekben, ismét bebizonyítottuk, hogy egységesek vagyunk. Sikeresen gyűjtöttük össze az aláírásokat és ebből a sikerből táplálkozva fogunk 71 nap múlva kormányt is váltani!
Szeretném külön megköszönni a DK 32 képviselőjelöltjének országszerte és a fantasztikus aktivistáinknak, hogy a nagy hideg ellenére is rendíthetetlenül járták a piacokat, köztereket, tömegközlekedési csomópontokat és oroszlánrészt vállaltak a népszavazási aláírásgyűjtés sikerre vezetésében. Köszönöm Nekik és persze köszönöm a többi ellenzéki párt jelöltjeinek és aktivistáinak emberfeletti erőfeszítéseit is!
71 nap kemény munka vár még ránk, hogy aztán április 3-án ugyanilyen, ha nem még felemelőbb pillanatokat éljünk át! ????
Népszavazásra fel!

Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük