2024.06.12.

Bayer Zsolt kérésére függesztette fel a Fidesz Sebián-Petrovszki László mentelmi jogát

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Az Országgyűlés tegnapi ülésnapján a fideszes képviselők felfüggesztették Sebián-Petrovszki László mentelmi jogát, mert Bayer Zsolt jobboldali publicista felesége, Bayerné dr. Matusovits Andrea rágalmazási pert indított a DK pártigazgatója ellen. Bár a történtek szembemennek a parlament általános gyakorlatával, mégsem meglepő a döntés, hiszen a Fidesz múlt heti kihelyezett balatonfüredi frakcióülésén ott volt Bayer Zsolt is. Sebián-Petrovszki László egy fotót is mutatott a publicistáról, amint a Fidesz frakcióülésére érkezik, hozzátéve: mi más oka lett volna ennek, ha nem az, hogy Bayer a fideszes képviselőket kérje meg az elhallgattatására?

A DK azonnali válaszokat követel a Fidesztől: Bayer Zsolt rendelte meg Sebián-Petrovszki László mentelmi jogának felfüggesztését? A Fidesz 5. számú tagkönyvének tulajdonosa annyira szégyelli a gyalázatos családi üzelmeit, hogy ilyen kéréssel fordult a Fidesz képviselőihez? Mit mondott az ügyről Bayer Zsolt a fideszes képviselőknek? Kiderült, hogy a 3 év alatt 3 milliárd forintos kárt okozó vérplazma-bizniszt ő találta ki és a feleségét csak fedezéknek használja, vagy esetleg kiderült az ellenkezője, hogy ez valóban a feleségének az ügye? Azonnali válaszokat várunk a példátlan ügyben!

Bayer Zsolt feleségének vérplazma-bizniszéről, illetve arról, hogy az Országos Vérellátó Szolgálat áron alul adta el a magyar vérplazmát, és emiatt büntetőfeljelentést tett a DK, az alábbi linken olvashatnak bővebben:

https://dkp.hu/hirek/5956/bayer-zsolt-felesege-aron-alul-csencsel-a-magyar-verplazmaval—–a-dk-kiperelte-a-szerzodeseket-es-bunteto-feljelentest-tesz-


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük