2024.05.22.

Orbán majd 50 milliárddal tömné ki Demeter Szilárdot, de előre szólunk, ez már nem fog összejönni

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Berecz Mátyás, az ellenzék DK-s országgyűlési képviselőjelöltje közleményben fordult a nyilvánossághoz a Fidesz arcpirító tervével:

„A hvg.hu hívta fel a figyelmet egy kormányhatározatra, amely a következő négy évben közel 50 milliárd forint közpénzzel támogatná Demeter Szilárd Magyar Kultúráért Alapítványát.

A Demokratikus Koalíció előre szeretné jelezni, hiába tervezi Orbán, hogy melyik udvaroncának hány milliárdot fog elosztogatni, ezen most már kár gondolkozni. Az április 3-i választás után ugyanis nem az fogja eldönteni, ki hány milliárdot kap a közpénzből, hogy kinek látványosabb a narancssárga kitűző a mellén, hanem hogy ki az, aki a magyar emberek valódi érdekeit képviseli, ki az, aki tevékenységével valóban megérdemli a támogatást. Nem a fideszes fiókszervezeteket kell támogatni, hanem a Nemzeti Kulturális Alapot kell megerősíteni.

A közpénz a mi felfogásunk szerint ugyanis valóban a közösségé, és senkinek a házi malacperselyében nincs keresnivalója az
emberektől elcsalt, ellopott milliárdoknak.”

A jelöltről itt és itt tudhat meg többet.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük