2024.06.12.

Magyarok milliói veszélyben: az Orbán-kormány hamis üzenetet küldött szét

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Eddig is tudtuk, hogy Orbán Viktor semmilyen aljasságtól nem riad vissza. De ez a pofátlanság már mindenen túlmegy!

Kiderült, hogy a minielnök a legalantasabb adathalászatra használta fel a koronavírus-járványt is: az oltási regisztrációhoz megadott e-mail címeket ugyanis arra használja, hogy hazug propagandáját terjessze.

Pár napja küldött levelében azt írja a Kormányzati Tájékoztatási Központ (így hívják ma az Agitprop Osztályt): „…felelőtlennek tartjuk, és nem támogatjuk azt az ellenzéki álláspontot, hogy Magyarország katonákat és fegyvereket küldjön Ukrajna területére.”

Természetesen egyetlen magyar politikus sincs, aki a háború felé akarja tolni az országot, mindenki a humanitárius segítségnyújtás és az uniós szankció mellett áll ki. Ezzel a nyilvánvaló hazugsággal próbálja Orbán Viktor elterelni a figyelmet arról, hogy két hete még melegen szorongatta Putyin kezét – akinek minden bizonnyal vannak kompromitáló információ a Fidesz elnökéről és a magyar oligarchákról.


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük