2024.04.22.

Annyira retteg Orbán, hogy elvesztette a kontrollt

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Mindent bevet Orbán, hogy ne bukjon április 3-án – nyilván nem véletlenül, a demokrácia lebontását és az ország szétlopását nem lehet csak úgy megúszni.

Eddig legalább arra figyelt, hogy előre törvényesítse autoriter húzásait, de most már ezt is elengedte, kétségbe esve és kapkodva, nyíltan szegi meg a saját 133 bátor embere által megszavaztatott törvényeken, jelenleg a választási törvényt.

Történt február 24-én, hogy az oltási regisztrációval megszerzett e-mail címekre küldött egy propaganda levelet, amiben ezt mert leírni:„Éppen ezért felelőtlennek tartjuk és nem támogatjuk azt az ellenzéki álláspontot, hogy Magyarország katonákat és fegyvereket küldjön Ukrajna területére”

Amellett, hogy ez hazugság, ezen a csatornán biztosan nem folytathat pártpropagandát a potrohos, és ezt most a KÚRIA is kimondta! Amivel megváltoztatta az egyáltalán nem független Nemzeti Választási Bizottság korábbi határozatát, amely ellen a DK, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd nyújtott be felülvizsgálati kérelmet.

Ez a kormány semmi mással nem foglalkozik, csak a népmanipulációval.

 


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük