2024.07.23.

Pánikol Orbán, senki sem áll szóba vele

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Rossz húzás volt Orbántól évekig barátkozni Putyinnal, és a háború kitörése óta össze-vissze beszélni. Most látszik ennek a hatása: Orbánnal senki nem ül le egy asztalhoz nyugatról, a régiós látogatásokból is kihagyják országunkat.

Történik ugyanis napjainkban, hogy az USA csúcsvezetői, Antony Blinken külügyminiszter és Kamala Harris alelnök végig látogatja Európa országait, megnyugtatva és megerősítve a szövetséget és a közvéleményt. Tiszteletüket teszik Brüsszelben, Moldovában, Litvániában, Lettországban, Észtországban, Lengyelországban, Romániában – Magyarországon kívül lényegében minden háborúval szomszédos országban.

Nagy bajban lesz az ország, ha április 3. után marad Orbán: Oroszország barátságtalan államnak tekinti Magyarországot és a nyugat sem áll velünk szóba, a jogállamiság lebontása miatt pedig az unió sem fogja pénzelni az országot, ráadásul az államkincstár üres, az államadósság az egekben.

Orbánnak mennie kell, különben hatalmas bajban leszünk!


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük