2024.06.12.

Ez a ciki: Orbán bődületeset hazudott, de csuklóból megcáfolták

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A miniszterelnök hetet-havat összehord és régóta nem foglalkozik azzal, hogy a valóságot beleszője mondandójába. Csak sajnos vannak emberek, akik még tisztában vannak a tényekkel, és fel is hívják erre a figyelmet, mint például Juszt László alábbi írásában:
Nem hiszem el, hogy a Csutinak annyi ismeret sincsen a birtokában, mint egy átlagos újságolvasónak. Ma, a brüsszeli találkozó előtt a következőket mondta: “A NATO területén kívül katonai akciókba bonyolódni nem dolga a NATO-nak. Magyarország álláspontja világos, sem katonát, sem fegyvert nem akarunk küldeni a NATO területén túlra.”
Akkor most tudja meg tőlem, amiről ezek szerint a HM őt nem tájékoztatta. Jelenleg összesen 10 országban, 14 külföldi misszión vannak magyar katonák. Pluszban szerepel a tervekben a száheli szerepvállalás is a programban.
Tehát katonáink – 700-an – a mai napon Koszovóban, a NATO által vezetett KFOR-békefenntartó erőben, Bosznia-Hercegovinában, a NATO szarajevói parancsnokságán, Olaszországban, ahol törzstiszti, logisztikai és hadműveleti jellegű feladatokat látnak el, Irakban, ahol elsősorban az Iszlám Állammal és más terrorszervezetekkel szemben támogatják a helyi védelmi szervezeteket, Cipruson, ahol törzsbeosztásokban, rendész beosztásokban teljesítenek szolgálatot. Megfigyelői feladatokat látnak el a katonák Grúziában és Nyugat-Szaharában, kiképzési, felkészítési feladatokat teljesítenek Maliban, illetve jelen vannak Kuvaitban és Libanonban is.
Ja, és támogatói beosztásban dolgoznak Németországban, Spanyolországban, Angliában és az USA-ban is.
Hát azért az elgondolkodtató, hogy valaki miként hozhat felelősen döntéseket ilyen hiányos ismeretek birtokában?

Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük