2024.06.12.

5 évesek módjára hamisítja a történelmet Orbán, a vak is látja

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Úgy tartja a mondás, hajnal előtt a legnagyobb a sötétség. Ezeket a napokat éljük.

Marosvásárhely mellett egy illegális szeméttelepen kidobott és megperzselt levélszavazatokat találtak, amelyeken nem a Fideszre húzták az X-et az erdélyi magyarok. Nem kell sok fantázia hozzá: a szavazatokat szervezetten begyűjtötték, a nem fideszeseket kikapták belőle, és azok mentek a kukába. Még arra se vették a fáradtságot, hogy rendesen elégessék őket.

A román rendőrség vizsgálatot kezdett, az ellenzék vezetői a levélszavazatok megsemmisítésére szólítottak fel. A Nemzeti Választási Iroda hallgat, történni természetesen semmi nem fog, még ha be is bizonyosodik a csalás. Orbán megérezte, hogy itt nagy a baj, kiadott a Fidesz gyorsan egy közleményt, aminek az érdekes része az utolsó mondat:

„Nincs két baloldal, egy baloldal van, a Gyurcsány-Bajnai-féle baloldal minden aljasságra képes, 2006-ban tévészékházat gyújtottak fel a hatalom megtartásáért, most szavazólapokat.”

Mindenki tisztán emlékszik rá, hogy 2006-ban az MTV ostrománál az akkori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc lemondását követelték a Kubatov által odaküldött széljobberek, aki aztán macskakövekkel dobálták a rendőrsorfalat és felgyújtották Baló György autóját.

Mindig hajnal előtt a legsűrűbb a sötétség.

 


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük